Autospellen - steyr 6300 terrus met aanhangwagen Bruder

Autospellen - steyr 6300 terrus met aanhangwagen Bruder
€ 58,47
Ga helemaal op in de actie met de Autoset Bruder - Steyr 6300 Terrus en zijn aanhangwagen! Realistisch speelgoed voor liefhebbers van games en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospellen - steyr 6300 terrus met aanhangwagen Bruder

Ontdek de gloednieuwe Autospellen - Steyr 6300 Terrus met aanhanger van het beroemde merk Bruder! Dit speelgoed combineert perfect realisme en plezier om een unieke speelervaring te bieden. De Steyr 6300 Terrus is geïnspireerd op een echt tractormodel en heeft indrukwekkende details zoals rubberen banden, een functioneel stuur en een afneembare aanhanger. Zo kan je kind plezier beleven aan het vervoeren van goederen en het verkennen van nieuwe speelplaatsen.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als duurzaam, waardoor eindeloos speelplezier gegarandeerd is. De Steyr 6300 Terrus heeft ook een nauwkeurig stuurmechanisme voor eenvoudige, realistische besturing. En met de meegeleverde aanhangwagen Bruder kan je kind nog meer goederen vervoeren en spannende avonturen beleven!

Dit speelgoed is perfect voor fans van autospellen en is ideaal om de verbeelding en creativiteit van je kind te stimuleren. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Geef je kind een kwaliteitsspel dat urenlang plezier en leerplezier zal bieden. Mis de kans niet om je kind vandaag nog de Autospellen - Steyr 6300 Terrus met aanhanger Bruder cadeau te doen!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 031817
Kleur zwart/rood
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1