Auto spelletjes met bosbouw aanhangwagen Bruder John Deere 7R 350

Auto spelletjes met bosbouw aanhangwagen Bruder John Deere 7R 350
€ 86,20
Ontwikkel de verbeelding van je kind met het autospelletje Bruder John Deere 7R 350, ideaal voor wie van spelletjes en speelgoed houdt.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes met bosbouw aanhangwagen Bruder John Deere 7R 350

De bosbouw aanhangwagen autoset Bruder John Deere 7R 350 is de perfecte keuze voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden. Met dit product van Bruder kunnen ze spelenderwijs de spannende wereld van land- en bosbouw ontdekken.

Het hoofdvoertuig, de John Deere 7R 350 auto, is een realistisch en gedetailleerd model dat kleine autoliefhebbers zal bekoren. De auto is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is sterk en duurzaam, zodat je er eindeloos mee kunt spelen. De deuren en motorkap kunnen worden geopend, zodat kinderen de binnenkant van de auto kunnen ontdekken en zich achter het stuur kunnen wanen.

Maar dat is nog niet alles: de bosbouwaanhanger die bij deze set hoort, biedt nog meer gevarieerde speelmogelijkheden. Met zijn functionele kraan en klem kunnen kinderen hout transporteren en lossen als echte professionals. De aanhanger kan ook worden losgekoppeld van de auto en zelfstandig worden gebruikt.

Deze bosbouw aanhanger auto set Bruder John Deere 7R 350 is ook een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. Door speelscenario's te creëren met dit veelzijdige voertuig, kunnen ze plezier hebben terwijl ze hun probleemoplossende en coördinatievaardigheden ontwikkelen.

Dit spel is niet alleen leuk en leerzaam, het is ook veilig voor kinderen. Alle Bruder producten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor ouders met een gerust hart kunnen spelen opesprit.

Geef je kind het plezier van spelen met het boswagen spel Bruder John Deere 7R 350. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon als beloning. Met dit kwaliteitsproduct kunnen kinderen genieten van spannende en stimulerende avonturen terwijl ze hun verbeelding ontwikkelen. Wacht dus niet langer en geef het nu cadeau!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 031541
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1