There has been an error processing your request

Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 1302514422388

Autospellen met oplader Bruder Massey Ferguson 7624

Autospellen met oplader Bruder Massey Ferguson 7624
€ 53,94
Ontdek het plezier van autorijden met het spel Bruder Massey Ferguson 7624. Onvergelijkbare spelkwaliteit van Bruder." jeuxetjouets
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Autospellen met oplader Bruder Massey Ferguson 7624

Ontdek een nieuw niveau van realistisch spelen met het autospelletje Bruder Massey Ferguson 7624. Het merk Bruder staat bekend om zijn speelgoed van hoge kwaliteit en dit spel is daarop geen uitzondering. Dit spel is ontworpen voor kinderen met een passie voor spellen en auto's en biedt uren speelplezier en avontuur.

Het Bruder Massey Ferguson 7624 autospelletje is gebaseerd op de beroemde tractor van het merk. Dankzij de minutieuze aandacht voor details biedt dit spel een authentieke en meeslepende spelervaring. Met zijn felrode carrosserie en realistische wielen is dit spel een must-have voor alle autoliefhebbers.

Het spel bevat ook een afneembare lader die kan worden gebruikt om extra voorwerpen en accessoires mee te nemen. Zo kunnen je kinderen hun eigen speelwereld creëren en hun verbeelding de vrije loop laten.

Dit spel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slijtvast voor een lange levensduur. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor kinderen die graag buiten spelen.

Geef je kind het perfecte cadeau met de Bruder Massey Ferguson 7624 autoset. Het zal hun creativiteit en verbeelding stimuleren en urenlang vermaak bieden. Laat hun droom uitkomen om tractorbestuurder te worden met dit spannende spel van Bruder. Vanaf nu zal het spel nooit meer hetzelfde zijn!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 030476
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1