Auto spelletjes - range rover velar politie vrachtwagen Bruder

Auto spelletjes - range rover velar politie vrachtwagen Bruder
€ 61,50
Beleef urenlang spannende races met de Range Rover Velar politietruck van Bruder voor fans van games en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - range rover velar politie vrachtwagen Bruder

Ontdek het ultieme autospelletje voor kleine politiefans: de Range Rover Velar politietruck Bruder! Dit product van het beroemde merk Bruder is speciaal ontworpen om kinderen urenlang vermaak te bieden. Dankzij het realistische, gedetailleerde ontwerp kan je kind zich onderdompelen in de wereld van de politie en spannende avonturen beleven.

Dit speelgoed is perfect voor kinderen die van auto's en actiespelletjes houden. Het ontwerp is geïnspireerd op echte politievoertuigen en is een lust voor het oog. Bovendien zit hij boordevol functies waar jonge spelers dol op zullen zijn. De deuren kunnen open, het dak is afneembaar en de voorruit kan worden gebruikt als een beschermend scherm voor politieagenten op mission.

De Range Rover Velar politietruck Bruder heeft ook een opbergvak voor de accessoires en uitrusting die nodig zijn om criminelen te arresteren. Je kind kan zich spannende scenario's voorstellen en zijn creativiteit en verbeelding ontwikkelen.

Dit autospelletje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen stoten en hanteren door kinderen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor ouders. Bovendien is het dankzij het ideale formaat gemakkelijk te vervoeren voor avonturen binnen of buiten.

Geef je kind het plezier van spelen met de Range Rover Velar politietruck Bruder. Dit speelgoed stimuleert de nieuwsgierigheid, behendigheid en coördinatie van je kind, terwijl het tegelijkertijd plezier heeft. Wacht niet langer en voeg het toe aan de collectie speelgoed en spelletjes van je kind en kijk hoe ze zich verwonderen over deze prachtige politietruck.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 028909
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1