Auto spelletjes - mack graniet dumptruck Bruder

Auto spelletjes - mack graniet dumptruck Bruder
€ 70,07
Geef je kind urenlang speelplezier met de Mack Granite kipper van Bruder, een realistische ultra auto.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - mack graniet dumptruck Bruder

Ontdek de ultieme autospeelervaring met de Mack Granite kiepwagen van het beroemde merk Bruder! Dit ongelooflijk gedetailleerde speelgoed is ontworpen om kinderen met een passie voor voertuigen urenlang vermaak te bieden. Gebaseerd op het echte Mack Granite kipper model, is het trouw gereproduceerd in elk detail, waardoor je helemaal opgaat in de wereld van het rijden.

De Bruder kipper is uitgerust met realistische functies die het spelen nog leuker maken. De kipper kan handmatig omhoog en omlaag worden gebracht, zodat kinderen hun lading kunnen laden en lossen. Bovendien kan de achterklep worden geopend voor nog realistischer lossen. De zachte rubberen wielen bieden perfecte grip op alle oppervlakken en zorgen voor een soepele en realistische rijervaring.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om het meest intense spel te doorstaan. De zorgvuldige detaillering en afwerking maken het een echt collector's item voor autoliefhebbers. Kinderen kunnen ook hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen door speelscenario's te bedenken met hun kiepwagen Bruder.

Dit speelgoed is perfect voor kleine fans van spellen en speelgoed, maar ook voor verzamelaars van alle leeftijden. Het is ook een geweldige aanvulling op elke voertuigenverzameling Bruder. Geef je kinderen het plezier van spelen met de Mack Granite kiepwagen Bruder en laat ze de spannende wereld van bouwvoertuigen ontdekken. Bestel nu en bezorg ze urenlang plezier en avontuur!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 028152
Kleur blauw/geel
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1