Autospellen - mack graniet met bak en jcb 4cx graaflaadmachine Bruder

Autospellen - mack graniet met bak en jcb 4cx graaflaadmachine Bruder
€ 110,92
Geef je kind een realistische en stimulerende speelervaring met de Mack Granite autoset en de JCB 4CX graaflaadmachine van Bruder.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autospellen - mack graniet met bak en jcb 4cx graaflaadmachine Bruder

Ben je op zoek naar een autogame die een realistische en stimulerende speelervaring biedt voor je kind? Kijk dan niet verder dan het Mack Granite autospel met bord en JCB 4CX graaflaadmachine van Bruder!

Dit autospelletje is het perfecte hulpmiddel om de verbeelding en creativiteit van je kind aan te moedigen, terwijl ze de wereld van de bouw ontdekken. Met een getrouwe replica van de beroemde Mack Granite truck en de JCB 4CX graaflaadcombinatie kan je kind plezier beleven aan het bouwen en vervoeren van ladingen op het verwijderbare platform.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze autoset niet alleen duurzaam, maar ook veilig voor je kind. Realistische details zoals openslaande deuren en motorkappen, rubberen banden en verstelbare stoelen voegen een vleugje authenticiteit toe aan de speelervaring.

Dit autospelletje is ideaal voor kinderen met een passie voor bouw en voertuigen en biedt urenlang speelplezier terwijl ze hun coördinatie en fijne motoriek ontwikkelen. Bovendien is het compatible metautres voertuigen en Bruder accessoires voor nog meer speelmogelijkheden.

Geef je kind een autogame die plezier, realisme en kwaliteit combineert met de Mack Granite met bak en JCB 4CX graaflaadmachine van Bruder. Een must-have in de spellen- en speelgoedcollectie van je kind. Dus wacht niet langer, bestel hem nu!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 028138
Kleur rood/geel
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1