Autospellen - tga vrachtwagen en scharnierende dieplepel 130 Bruder

Autospellen - tga vrachtwagen en scharnierende dieplepel 130 Bruder
€ 63,01
Geef je kleine bouwers de TGA knikgestuurde bouwtruck en dieplepel FR 130 Bruder voor urenlang spannend speelplezier!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Autospellen - tga vrachtwagen en scharnierende dieplepel 130 Bruder

Ontdek de perfecte autoset voor ontluikende kleine bouwers - de TGA gelede bouwtruck en dieplepel FR 130 van Bruder. Ontworpen voor kinderen met een passie voor bouwvoertuigen, belooft dit spel uren speelplezier en creativiteit.

De TGA bouwwagen is een echte werktruck, uitgerust met een kiepbak en een functionele kraanarm. Kinderen kunnen echte bouwplaatsen nabootsen en materialen van de ene plek naar de andere vervoeren. Maar dat is nog niet alles: de truck wordt ook geleverd met een FR 130 scharnierende dieplepel voor het verplaatsen van zware voorwerpen en het graven van sleuven.

Deze set, gemaakt door het beroemde merk Bruder, dat bekend staat om zijn oog voor detail en onberispelijke kwaliteit, is een must-have voor fans van spellen en speelgoed. Dankzij de vele realistische functies kunnen kinderen zich een echte vrachtwagenchauffeur wanen. Kleine details zoals rubberen wielen, spiegels en koplampen voegen een vleugje realisme toe aan dit toch al complete spel.

Dit spel is niet alleen heel leuk, maar helpt ook om de verbeelding en fijne motoriek van kinderen te ontwikkelen. Ze kunnen verhalen en scenario's bedenken terwijl ze de verschillende onderdelen van de TGA bouwvrachtwagen en de tractor-graafmachine manipuleren.

Dus als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een kind dat van bouwspellen houdt, zoek dan niet verder! De TGA knikkende bouwvrachtwagen en graafmachine FR 130 Bruder is het perfecte spel om hun verbeelding en creativiteit te stimuleren terwijl ze plezier hebben.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 027520
Kleur geel/rood
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1