Auto spelletjes - tga bouw vrachtwagen en graafmachine liebherr Bruder

Auto spelletjes - tga bouw vrachtwagen en graafmachine liebherr Bruder
€ 63,01
Verken de bouw en het avontuur met het autospelletje TGA bouwtruck en graafmachine Liebherr Bruder. Ideaal voor liefhebbers van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - tga bouw vrachtwagen en graafmachine liebherr Bruder

Ontdek het plezier van bouwen en avontuur met het autospelletje TGA bouwtruck en graafmachine Liebherr Bruder! Ontworpen door het beroemde merk Bruder, belooft dit speelgoed urenlang spannend speelplezier voor jonge en oude fans van bouwvoertuigen.

Als leider op het gebied van speelgoed en spellen, heeft Bruder deze vrachtwagen en graafmachine gemaakt met opmerkelijke aandacht voor detail. Kinderen zullen zich verbazen over de vele realistische kenmerken van deze voertuigen, zoals de kiepbak en de mobiele graafarm. Dit zal hun verbeelding stimuleren en ze aanmoedigen om veel verhalen en bouwopdrachten te verzinnen.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, waardoor het een lang leven garandeert voor de komende avonturen. Bovendien zijn ze makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes en veilig in gebruik.

Dit speelgoed is niet alleen leuk en vermakelijk, het is ook leerzaam. Kinderen leren meer over de verschillende bouwvoertuigen en ontwikkelen hun coördinatie en fijne motoriek terwijl ze spelen.

Deze autoset TGA bouwtruck en graafmachine Liebherr Bruder is een geweldige aanvulling op elke speelgoedcollectie en een ideaal cadeau voor kinderen met een passie voor de bouw. Wacht dus niet langer en geef je kinderen de kans om spannende avonturen te beleven met Bruder!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 027513
Kleur geel/rood
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1