Autospellen - sprinter transfer met chauffeur Bruder MB

Autospellen - sprinter transfer met chauffeur Bruder MB
€ 62,51
Ontdek het rijplezier met de Sprinter Transfer Bruder MB, een ideale speelgoedauto voor kleine sportfanaten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autospellen - sprinter transfer met chauffeur Bruder MB

Ontdek de sensatie van snelheid met het Sprinter Transfer auto en bestuurder spel Bruder MB! Bruder , een gerenommeerd merk in de wereld van spellen en speelgoed, biedt je een unieke en realistische spelervaring.

Dit autospelletje is ideaal voor kinderen die van auto's en racen houden. Met zijn elegante design en zorgvuldige details zal het jong en oud aanspreken. De Sprinter Transfer is uitgerust met een coureur Bruder MB, klaar om elke uitdaging op het circuit aan te gaan.

Dankzij de schaal van 1:16 is dit spel zeer nauwkeurig en gemakkelijk te hanteren door kinderen. De rubberen wielen zorgen voor goede grip op alle ondergronden, voor wilde races. Bovendien heeft de Sprinter Transfer functionele deuren en achterkleppen, voor een totale onderdompeling in de wereld van de autosport.

Kinderen kunnen ook veel plezier beleven aan het in- en uitladen van goederen dankzij de oprijplaat aan de achterkant. De chauffeur Bruder MB is klaar om elk type vracht te vervoeren met zijn betrouwbare en robuuste truck.

Deze Sprinter Transfer auto en chauffeur set Bruder MB is het perfecte cadeau voor beginnende chauffeurs. Ze kunnen hun verbeelding en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Bovendien is hij compatible metautres accessoires van Bruder voor nog meer speelmogelijkheden.

Geef je kind urenlang speelplezier met het Sprinter Transfer auto en bestuurder spel Bruder MB. Een kwaliteitsproduct, ontworpen om lang mee te gaan en onvergetelijk speelplezier te garanderen. Wacht niet langer, koop nu en geef je kind het beste van de autowereld.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 026813
Kleur blauw/zwart
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1