There has been an error processing your request

Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 1094204807843

Auto spelletjes - sprinter met paardentransporter+paard Bruder MB

Auto spelletjes - sprinter met paardentransporter+paard Bruder MB
€ 59,99
Ontdek het autospelletje Bruder MB Sprinter met paardentransporter en paard voor urenlang speelplezier en avontuur! Perfect voor wie van spelletjes en speelgoed houdt.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - sprinter met paardentransporter+paard Bruder MB

Ontdek een spannende speelwereld met het Sprinter autospel van Bruder. Deze set bevat een paardentransporter en een realistisch plastic paard voor een nog meeslependere speelervaring.

Ontworpen voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden, biedt deze set een verscheidenheid aan speelmogelijkheden. Kinderen kunnen hun favoriete paard in de transporter vervoeren en op reis gaan door denkbeeldige landschappen. Dankzij het realistische ontwerp is de paardentransporter gemakkelijk te manoeuvreren en biedt het een realistische en leuke speelervaring.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze Sprinter wagenset duurzaam en slijtvast voor langdurig gebruik. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen, perfect voor kinderen die graag onderweg spelen.

Met set kunnen kinderen hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De realistische plastic paarden kunnen ook gebruikt worden voorautres spelletjes, waardoor dit autospelletje een educatieve waarde krijgt.

Verwen je kind met dit Sprinter-autospel met paardentransporter en paard Bruder MB. Het is het perfecte cadeau voor spel- en speelgoedliefhebbers en biedt uren speelplezier en avontuur. Voeg het vandaag nog toe aan je spellencollectie voor een onvergetelijke speelervaring.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 026745
Kleur blauw/zwart
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1