Auto spelletjes - land rover defender met aanhanger, minigraver en bouwvakker Bruder

Auto spelletjes - land rover defender met aanhanger, minigraver en bouwvakker Bruder
€ 65,53
Ontdek de wereld van bouwmachines met de Land Rover Defender autogame Bruder, compleet met aanhanger, minigraver en bouwvakker.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - land rover defender met aanhanger, minigraver en bouwvakker Bruder

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om je kind kennis te laten maken met de wereld van bouwmachines? Kijk dan niet verder dan de Auto spelletjes - Land Rover Defender met aanhanger, minigraver en bouwvakker Bruder! Dit spel van Bruder is perfect voor kleine fans van bouw en voertuigen.

De Land Rover Defender is een echt krachtmonster met zijn realistische ontwerp en authentieke details. Maar daar houdt het plezier niet op - deze miniatuurauto wordt geleverd met een aanhanger, minigraver en bouwman Bruder om epische bouwscènes na te spelen!

Je kind zal het geweldig vinden om te experimenteren met de graafmachine en denkbeeldige projecten te bouwen met de meegeleverde bouwvakker. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kwaliteitsspeelgoed van Bruder.

Dit spel is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Je kind kan probleemoplossend vermogen, oog-handcoördinatie en creativiteit ontwikkelen terwijl het plezier heeft.

Dit spel is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en kan urenlang spelen aan. Het is ook makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dus waarom wachten? Gun je kind uren speelplezier en ontdekking met de Autospellen - Land Rover Defender met aanhanger, minigraver en bouwvakker Bruder. Voeg hem nu toe aan je verzameling spellen en speelgoed voor eindeloze bouwavonturen!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025939
Kleur groen/wit/oranje
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1