Auto spelletjes - land rover defender, paardentrailer+1 paard Bruder

Auto spelletjes - land rover defender, paardentrailer+1 paard Bruder
€ 61,50
Verken het ultieme avontuur met het Land Rover Defender auto en paardentrailer spel van Bruder. Voor kleine fans van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - land rover defender, paardentrailer+1 paard Bruder

Ontdek het ultieme avontuur met de Land Rover Defender autoset en paardentrailer van Bruder. Deze set is ontworpen voor kleine fans van spellen en speelgoed en bevat niet alleen een getrouwe replica van de beroemde Land Rover Defender, maar ook een paardentrailer en een paard Bruder.

De Land Rover Defender is een iconisch voertuig dat over 's werelds zwaarste en meest veeleisende terreinen heeft gereden. Met zijn realistische details en hoogwaardige afwerking is deze miniatuurauto een echte lust voor het oog en zal hij de verbeelding van je kind stimuleren. Ze kunnen spannende avonturen beleven, uitdagend terrein verkennen en obstakels overwinnen.

Maar dat is nog niet alles: de paardentrailer in deze set voegt een nieuwe dimensie toe aan het spel. Hij heeft functionele zijdeuren en een achterhelling die naar beneden kan zodat het paard Bruder aan boord kan klimmen. Je kind kan zijn lievelingspaard overal mee naartoe nemen en er allerlei avonturen mee beleven.

Het paard Bruder is ook een realistische replica met nauwgezette details. Je kind kan plezier hebben met borstelen, voeren en zelfs galopperen door denkbeeldige landschappen.

Deze Land Rover Defender autoset met paardentrailer is het perfecte cadeau voor kinderen die van voertuigen en dieren houden. Geproduceerd door het beroemde merk Bruder, is het een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid. Geef je kind urenlang speelplezier en avontuur met deze complete en leuke set.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025922
Kleur groen/wit/zwart
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1