Auto spelletjes - jeep wrangler rubicon onbeperkt met mountainbike en fietser Bruder

Auto spelletjes - jeep wrangler rubicon onbeperkt met mountainbike en fietser Bruder
€ 58,47
Geef je kind een onvergetelijk avontuur met de Jeep autogame Wrangler Rubicon Unlimited van Bruder. Ideaal voor fans van spellen en speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - jeep wrangler rubicon onbeperkt met mountainbike en fietser Bruder

Kinderen zullen dol zijn op avonturen met de Jeep Wrangler Rubicon Unlimited autogame van Bruder. Deze getrouwe replica van de beroemde 4x4 is uitgerust met een ATV en een fietser, voor uren fantasierijk speelplezier.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en met een indrukwekkend oog voor detail, is deze autoset ideaal voor kleine liefhebbers van off-road voertuigen. De Jeep Wrangler Rubicon Unlimited heeft deuren en een motorkap die open kunnen en rubberen banden voor betere grip op alle terreinen.

De bijgeleverde ATV en fietser voegen een extra dimensie toe aan het spel, waarmee kinderen woeste rijscenario's kunnen creëren. De fietser is scharnierend en kan op de mountainbike worden geplaatst, die ook kan worden losgekoppeld van de auto voor afzonderlijk gebruik.

Deze autoset Bruder is perfect om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren en ze kennis te laten maken met de wereld van off-road rijden. Een geweldige manier om hun motorische vaardigheden en coördinatie te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben!

Met zijn realistische look en leuke accessoires is dit Jeep Wrangler Rubicon Unlimited autospelletje een must-have voor alle kleine fans van voertuigen en avontuur. Het is ook een uitstekende keuze voor een verjaardags- of kerstcadeau. Geef je kinderen de kans om spannende avonturen te beleven met dit autospelletje Bruder.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025434
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1