Auto spelletjes - jeep cross country racer met chauffeur Bruder

Auto spelletjes - jeep cross country racer met chauffeur Bruder
€ 36,79
Ga op avontuur met onze Jeep Cross Country Racing Bruder, het perfecte off-road autospelletje voor kleine fans van spellen en speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - jeep cross country racer met chauffeur Bruder

Ontdek het plezier van off-road rijden met onze Jeep Cross Country Racing van Bruder! Dit autospelletje zal sensatiezoekers van alle leeftijden bekoren. Het realistische ontwerp en de minutieus gereproduceerde details zorgen voor een meeslepende en boeiende spelervaring.

De Jeep Cross Country Racing is uitgerust met alle functies die nodig zijn om het zwaarste terrein aan te kunnen. Stevige rubberen banden zorgen voor perfecte grip op alle ondergronden, terwijl de functionele vering zorgt voor een soepele rit, zelfs over ruw terrein.

Maar dat is nog niet alles, onze Jeep wordt ook geleverd met een gelede Bruder bestuurder die het stuur kan overnemen en de auto over de gekste paden kan sturen. Kinderen zullen veel verhalen kunnen verzinnen en hun verbeelding ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Deze Jeep Cross Country Racing is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slijtvast, zodat hij een leven lang meegaat. Het is ook compatible met autres speelgoed van Bruder, dat een breed scala aan speelmogelijkheden biedt.

Of het nu voor liefhebbers van terreinwagens is of voor kinderen die op zoek zijn naar avontuur, onze Jeep Cross Country Racing is de ideale keuze voor urenlang speelplezier. Wacht dus niet langer en geef je kinderen dit ultieme off-road speelgoed van Bruder!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025410
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1