Autospellen - ram 2500 power wagon life guard incl accessoires Bruder

Autospellen - ram 2500 power wagon life guard incl accessoires Bruder
€ 73,09
Geef je kinderen de ultieme speelervaring met de stoere RAM 2500 Power Wagon van Bruder - het accessoire bij uitstek voor fans van autospelletjes!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospellen - ram 2500 power wagon life guard incl accessoires Bruder

Kinderen spelen graag met auto's en met de RAM 2500 Power Wagon life guard incl. accessoires van Bruder kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en urenlang speelplezier beleven. Dit speelgoed is ideaal voor liefhebbers van sport- en terreinwagens en biedt een realistische en vermakelijke speelervaring.

De RAM 2500 Power Wagon is een getrouwe replica van het voertuig van het beroemde Amerikaanse merk. Met zijn robuuste ontwerp en authentieke details biedt hij een realistische en spannende speelervaring. Kinderen kunnen zich voorstellen dat ze over moeilijk terrein rijden en spannende uitdagingen aangaan.

Naast het voertuig wordt dit speelgoed geleverd met accessoires zoals een reddingshelling, een zwaailicht en een badmeesterfiguur. Deze elementen voegen een extra dimensie toe aan het spel en stellen kinderen in staat om spannende reddingsscenario's te creëren. Ze kunnen ook hun creativiteit ontwikkelen door deze accessoires te gebruiken inautres rollenspellen.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, waardoor het een lange levensduur heeft. Het voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hartesprit hun kinderen ermee kunnen laten spelen.

Dit speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is ideaal om alleen mee te spelen of met vriendjes. Kinderen kunnen plezier beleven aan het besturen van de RAM 2500 Power Wagon en spannende avonturen beleven.

Kortom, de Car Games - RAM 2500 Power Wagon life guard incl accessoires Bruder is een ideale keuze voor kinderen met een passie voor terreinwagens en rollenspellen. Met zijn superieure kwaliteit en spannende accessoires zorgt hij voor urenlang speelplezier en uitdaging. Voeg het vandaag nog toe aan de speelgoedcollectie van je kind en zie hoe hun verbeelding tot leven komt!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025069
Kleur sappig/rood
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1