Auto spelletjes - ram 2500 politie vrachtwagen met politieagent Bruder

Auto spelletjes - ram 2500 politie vrachtwagen met politieagent Bruder
€ 62,00
Beleef spannende races en avonturen met de RAM 2500 politietruck en zijn politieagent Bruder. Voor fans van autospelletjes!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - ram 2500 politie vrachtwagen met politieagent Bruder

Ontdek het perfecte autospelletje voor alle kleine fans van racen en avontuur: de RAM 2500 politietruck met politieagent Bruder! Ontworpen door het wereldberoemde merk Bruder, is dit speelgoed ideaal om de verbeelding en creativiteit van je kind te ontwikkelen en tegelijkertijd urenlang vermaak te bieden.

De RAM 2500 politietruck heeft alle kenmerken van een echt politievoertuig, met sirenes, zwaailichten en zelfs een politieagent Bruder in uniform. Je kind kan in de huid kruipen van een echte politieagent en spannende missies oplossen.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als gedetailleerd, voor een realistische speelervaring. De deuren en motorkap van de truck gaan open, zodat je kind het interieur kan ontdekken en interventies in het veld kan simuleren. Bovendien bieden de rubberen wielen goede grip voor een soepele, plezierige rit.

De politietruck RAM 2500 met politieagent Bruder maakt deel uit van de spellen- en speelgoedcollectie van Bruder, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en oog voor detail. Je kind kan zijn of haar collectie van Bruder voertuigen uitbreiden en nog uitgebreidere en spannendere speelscenario's creëren.

Dit autospelletje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een geweldige manier om hun verbeelding en creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd een leuke en leerzame speelervaring te bieden. Geef je kind de RAM 2500 politietruck met politieagent Bruder voor onvergetelijke speeltijd!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025052
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1