Auto spelletjes - ram 2500 power wagon, scrambler ducati woestijnslee en auto spelletjes Bruder

Auto spelletjes - ram 2500 power wagon, scrambler ducati woestijnslee en auto spelletjes Bruder
€ 76,62
Ontdek het complete spelpakket Bruder met de krachtige RAM 2500 Power Wagon en de Scrambler motor Ducati Desert Sled.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - ram 2500 power wagon, scrambler ducati woestijnslee en auto spelletjes Bruder

Ontdek de spanning van het autorijden met de Car Games Bruder! Dit ongelooflijke pakket bevat drie spannende voertuigen: de RAM 2500 Power Wagon, de Scrambler Ducati Desert Sled en de Car Games Bruder. Met dit speelgoed van hoge kwaliteit kunnen je kinderen zich een heleboel avonturen in de auto voorstellen.

De RAM 2500 Power Wagon is een getrouwe reproductie van de beroemde Amerikaanse pick-upup. Met zijn terreinwielen en stevige carrosserie is dit voertuig klaar voor elk terrein. Je kinderen kunnen genieten van het rijden met dit voertuig op hun eigen baan of in hun slaapkamer.

De Scrambler Ducati Desert Sled is een krachtige en wendbare racemotor. Met zijn realistische details en functionele vering biedt hij een realistische en spannende speelervaring. Je kinderen kunnen racen met hun vrienden of hun eigen motorcrossbaan creëren.

Tot slot zijn de Autospellen Bruder miniatuur raceauto's ultra snel. Met hun sportieve ontwerp en ongelooflijke snelheid zijn deze auto's perfect voor snelheidsliefhebbers. Je kinderen kunnen spannende races organiseren met dit realistische en robuuste speelgoed.

Geproduceerd door het beroemde merk Bruder, is dit autospeelgoed gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om urenlang intensief spelen te doorstaan. Bovendien zijn ze makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes en veilig voor kinderen om mee te spelen.

Of je nu alleen speelt of met vriendjes, deze Autospellen Bruder bieden urenlang vermaak voor kinderen die van auto's en racen houden. Geef je kinderen de kans om spannende avonturen te beleven met dit pakket autospelletjes Bruder. Bestel nu en laat je kinderen de wereld van autorijden ontdekken!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 025021
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1