Speelgoeddoos Jemini Peppa Pig et ses amis

Speelgoeddoos Jemini Peppa Pig et ses amis

€ 57,88

€ 46,75

-19%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Speelgoeddoos Jemini Peppa Pig et ses amis

Laten we op avontuur gaan in de kleurrijke wereld van Peppa Pig! Peppa Pig Coffret Peppa Pig et ses amis is een set van 4 pluchen speeltjes ontworpen door Jemini. Met deze set ontmoet je kind zijn favoriete personages uit de serie: Peppa Pig Zuzu Zebra, Mle Konijn en Canedy Kat.

Zittend op een tapijt of op bed kun je je kind vermaken door verhaaltjes te vertellen met deze prachtige pastelkleurige knuffels of verstoppertje met ze te spelen. Deze knuffels zijn ook uitstekende metgezellen voor je kleintje, die ze kan knuffelen en overal mee naartoe kan nemen...

Peppa pig De Peppa Pig et ses amis box is erg populair bij kinderen die van tekenfilms houden. Het is net zo populair bij ouders omdat het kinderen laat kennismaken met taal en ze nieuwe woorden leert door ze te laten herhalen met hun knuffel. Het is makkelijker voor baby's om uit te drukken wat ze voelen en ze kunnen je vertellen dat Peppa Pig honger heeft om te zeggen dat ze honger hebben*.

Goed om te weten: een knuffel biedt veiligheid en troost. Ze kunnen er ook hun fijne motoriek mee ontwikkelen. Deze knuffels zijn gemaakt van 100% stof, zijn zacht en gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.

Extra informatie

Merk Jemini
Fabrikant SKU 024248
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 1 an
Alimentation N/A