Auto sets - frees Bruder Krone

Auto sets - frees Bruder Krone
€ 25,20
Veel plezier met de beroemde windrower Bruder Krone, een must-have voor fans van autospellen. Van het gerenommeerde merk Bruder. SpellenAndToys
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Auto sets - frees Bruder Krone

Beleef veel plezier met de beroemde windrower Bruder Krone, een must-have voor alle fans van autospellen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Bruder, is dit speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen voor een realistische en langdurige speelervaring.

De Bruder Krone Windrower is geïnspireerd op echte landbouwmachines en heeft realistische details zoals zwenkwielen, bewegende armen en een verstelbare draagarm. Kinderen kunnen zich als echte tractorbestuurders wanen terwijl ze hun verbeelding verkennen en nieuwe avonturen beleven.

Of je nu binnen of buiten speelt, de Bruder Krone Windrower is de ideale metgezel voor uren speelplezier en stimulerend spel. Kinderen kunnen zich vermaken met het laden en lossen van verschillende voorwerpen dankzij de verstelbare steunarm, wat een extra dimensie aan hun spel toevoegt.

Met zijn heldere kleuren en realistische ontwerp is de Bruder Krone Windrower ook een uitstekend hulpmiddel om de verbeelding van kinderen te stimuleren en rollenspel aan te moedigen. Ze kunnen hun oog-handcoördinatie en fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Dit speelgoed is gemaakt van stevige, slijtvaste materialen en is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor buitengebruik. Geef je kinderen het plezier om de wereld van de landbouw te ontdekken met de Windrower Bruder Krone, kwaliteitsspeelgoed dat ze jarenlang zal vergezellen op hun denkbeeldige avonturen.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 022167
Kleur groen/geel
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1