Autospellen met accessoires Bruder MRT 2150

Autospellen met accessoires Bruder MRT 2150
€ 72,59
Zorg voor uren spannende gameplay met Bruder MRT 2150, het must-have auto- en accessoirespel voor game- en speelgoedfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autospellen met accessoires Bruder MRT 2150

Beleef spannende avonturen met het autospelletje Bruder MRT 2150 en de bijbehorende accessoires! Ontworpen door het beroemde merk Bruder, specialisten in spellen en speelgoed, zal deze set je onderdompelen in de spannende wereld van off-road voertuigen.

Geïnspireerd door het echte werk, is MRT 2150 een getrouwe replica met realistische details en leuke functies. Dankzij de stevigheid en bouwkwaliteit is dit speelgoed bestand tegen alle avonturen die je ermee kunt beleven.

Maar dat is nog niet alles! Het spel wordt ook geleverd met accessoires waarmee je kind helemaal op kan gaan in zijn fantasie. Met de telescopische kraan en de kiepwagen kunnen ze voorwerpen vervoeren en reddingsmissies uitvoeren. En voor nog meer realisme gaan de deuren van de cabine open en zijn de wielen functioneel.

Of het nu binnen of buiten is, het Bruder MRT 2150 autospel belooft urenlang speelplezier en stimulerend spel voor je kind. Ze kunnen hun coördinatie en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Wacht dus niet langer en trakteer je kind op dit uitzonderlijke autospelletje. Met Bruder zijn kwaliteit en plezier gegarandeerd!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 021290
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1