Autoset met oplader en houten aanhanger Bruder Massey Ferguson 7480

Autoset met oplader en houten aanhanger Bruder Massey Ferguson 7480
€ 57,97
Ontdek het autospelletje Bruder Massey Ferguson 7480 met oplader en houten aanhanger voor urenlang speelplezier! Ideaal voor jonge fans van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autoset met oplader en houten aanhanger Bruder Massey Ferguson 7480

Ontdek het plezier van autorijden met het autospelletje Bruder Massey Ferguson 7480! Dit spannende spel is perfect voor jonge fans van auto's en speelgoed. Met zijn authentieke ontwerp en realistische details biedt het een realistische en meeslepende spelervaring.

De auto wordt geleverd met een oplader en een houten aanhanger, wat een vleugje avontuur toevoegt aan de set. Kinderen kunnen voorwerpen laden en vervoeren met de oplader en aanhanger, waardoor hun verbeelding wordt gestimuleerd en ze hun eigen speelscenario's kunnen creëren.

Het merk Bruder staat bekend om zijn speelgoed van hoge kwaliteit en deze set is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en garandeert eindeloos speelplezier. Bovendien is hij volledig compatible metautres speelgoed Bruder, zodat kinderen hun eigen speelwereld kunnen creëren metautres voertuigen en accessoires.

Dit autospel is ideaal voor kinderen die van buitenactiviteiten houden en een passie hebben voor voertuigen. Door met het autospelletje Bruder Massey Ferguson 7480 te spelen, ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek, coördinatie en creativiteit.

Geef je kind een cadeau dat urenlang plezier en leren oplevert met het autospelletje Bruder Massey Ferguson 7480. Voeg het nu toe aan je verzameling spellen en speelgoed en laat je kinderen het plezier van rijden en vervoeren ontdekken met dit kwaliteitsspel.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 020460
Kleur rood/zwart/bruin
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1