Autospellen - massey fergusson7480 met kipwagen Bruder

Autospellen - massey fergusson7480 met kipwagen Bruder
€ 53,94
Prikkel de verbeelding van je kinderen met de Car Games - Massey Fergusson7480 en zijn kiepwagen Bruder. Ideaal voor motorsportfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospellen - massey fergusson7480 met kipwagen Bruder

Kleine fans van auto's en tractoren zullen blij zijn met dit autospelletje - Massey Fergusson7480 met kipwagen van Bruder. Uit de beroemde Bruder speelgoedcollectie biedt dit spel eindeloos speelplezier voor kinderen die van voertuigen en boerenwerk houden.

De Massey Fergusson7480 is een zeer realistisch tractormodel met authentieke details zoals rubberen banden en een functioneel stuurwiel. Kinderen kunnen veel plezier beleven met het besturen van deze tractor op hun eigen denkbeeldige boerderij en het uitvoeren van allerlei taken met de kiepwagen die achterop kan worden bevestigd.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en met oog voor detail, is deze autoset ontworpen om de levendige verbeelding en het dynamische spel van kinderen te weerstaan. Ouders kunnen er zeker van zijn dat hun kinderen veilig kunnen spelen dankzij de stevigheid van dit product.

Dit autospelletje - Massey Fergusson7480 met kiepwagen Bruder is ook een geweldige manier voor kinderen om te leren en hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Door met dit spel te spelen, kunnen kinderen verschillende situaties en taken verkennen, terwijl ze plezier hebben en hun verbeelding ontwikkelen.

Of het nu voor een verjaardagscadeau is of gewoon om nieuw speelgoed aan de collectie toe te voegen, dit autospelletje van Bruder is een perfecte keuze voor kinderen die van voertuigen en boerderijwerk houden. Geef het ze nu cadeau en zie hoe ze urenlang plezier beleven aan dit hoogwaardige spel.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 020453
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1