Autospellen - trekker met 3-assige aanhangwagen Siku Massey Ferguson

Autospellen - trekker met 3-assige aanhangwagen Siku Massey Ferguson
€ 22,17
Verken nieuw terrein met de Trekker met 3-assige aanhanger Siku Massey Ferguson, een autogame van Siku!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Autospellen - trekker met 3-assige aanhangwagen Siku Massey Ferguson

Beleef ongelooflijke avonturen met het autospelletje - Tractor met 3-assige aanhanger Siku Massey Ferguson! Dit speelgoed is ontworpen door het beroemde merk Siku en zal kinderen en tractorliefhebbers zeker bekoren.

Met zijn realistische details en bouwkwaliteit is deze tractor Siku Massey Ferguson een must-have voor fans van autospellen. Met zijn 3-assige aanhanger biedt hij een complete en boeiende speelervaring.

Of je nu op een boerderij speelt of materiaal vervoert, deze tractor is de ideale keuze voor uren speelplezier. Kinderen zullen zich kunnen voorstellen dat ze hun eigen tractor besturen, terwijl ze hun verbeelding en motorische vaardigheden ontwikkelen.

Deze Siku autoset is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is sterk en duurzaam, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is. Bovendien is hij perfect geschikt voor kleine kinderhandjes, zodat ze veilig kunnen spelen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een kind of een aanvulling op je autosetcollectie, de Siku Massey Ferguson tractor met aanhanger is een perfecte keuze. Geef je kinderen uren speelplezier en laat ze de spannende wereld van tractoren ontdekken met dit kwaliteitsspeelgoed.

Wacht niet langer, trakteer jezelf op het Autospel Tractor met 3-assige aanhanger Siku Massey Ferguson en laat je meevoeren op spannende avonturen!

Extra informatie

Merk Siku
Fabrikant SKU 018444
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1