Beeldje Plastoy Iznogoud

Beeldje Plastoy Iznogoud

€ 50,41

€ 38,15

-24%
Verzamel het beroemde Iznogoud figuurtje van Plastoy en duik in de wereld van games en speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Beeldje Plastoy Iznogoud

Ontdek het fantastische Plastoy Iznogoud beeldje, een must-have voor alle fans van games en speelgoed! Dit ongelooflijk gedetailleerde beeldje, van het beroemde merk Plastoy, zal jong en oud verrukken.

Dit beeldje is geïnspireerd op het iconische stripfiguur Iznogoud en is een echt meesterwerk van kwaliteit. Het is zorgvuldig gemaakt van slijtvast plastic en met de hand beschilderd voor een unieke, realistische look.

Je zult onder de indruk zijn van het minutieuze detail van dit beeldje, dat perfect deesprit en persoonlijkheid van de beroemde vizier weergeeft. Of je nu een verwoed verzamelaar bent of gewoon op zoek naar een origineel cadeau, het Plastoy Iznogoud beeldje is een perfecte keuze.

Voeg een vleugje fantasie en avontuur toe aan je spellen- en speelgoedcollectie met dit uitzonderlijke beeldje. Het zal ook een uitstekende speelkameraad zijn voor kinderen, die vele verhalen en avonturen kunnen verzinnen in het gezelschap vanIznogoud.

Mis de kans niet om dit prachtige Plastoy Iznogoud beeldje te kopen, nu beschikbaar in onze selectie spellen en speelgoed. Verwen jezelf of iemand van wie je houdt met een uniek cadeau, dit beeldje zal zeker in de smaak vallen bij alle fans van spellen en speelgoed!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 000241
Kleur rood/groen/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Alimentation N/A