Kinderlaarzen Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

Kinderlaarzen Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

Beginnend op: € 110,87

€ 88,69

-20%
Geef je kinderen stijl en bescherming met Palladium Pampa Hi Cuff HKR WP laarzen, perfect voor de winter.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,87

€ 88,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderlaarzen Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

"Ontdek Pampa Hi Cuff HKR WP - een opmerkelijke aanvulling op de Utility-collectie voor kinderen, geïnspireerd op de beroemde Pallabrousse-versie voor volwassenen. Deze laarsjes hebben een waterdicht bovenwerk met gusseted constructie, versterkt met een microvezel tegenhanger en waterafstotend lederen bovenwerk, wat zorgt voor optimale bescherming voor je kleintjes tijdens het winterseizoen.
Deze laarsjes zijn gemaakt met minutieus oog voor detail en bieden de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit. Het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat hun voeten droog en comfortabel blijven in alle weersomstandigheden.
Ga op avontuur naaresprit terwijl je kinderen vol vertrouwen de natuur verkennen, wetende dat de Pampa Hi Cuff HKR WP uit de Utility-collectie hun betrouwbare metgezellen zijn. Deze duurzame laarzen zijn de perfecte keuze voor winteravonturen en geven jou de gemoedsrust vanesprit en je kinderen een stijlvolle en veilige winterervaring. Kijk hoe ze het seizoen omarmen met vreugde en opwinding, wetende dat hun voeten beschermd zijn met comfort."

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 58891-325-M
Kleur olijf nacht-m
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Pampa