Kindersandalen Crocs Crocband Cruiser

Kindersandalen Crocs Crocband Cruiser

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

-20%
Ontdek Crocs Crocband Cruiser kindersandalen voor ongeëvenaard comfort en stijl, van het beroemde merk Crocs.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindersandalen Crocs Crocband Cruiser

Crocs Crocband Cruiser kindersandalen zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers in de dop. Met hun speelse, kleurrijke ontwerp zijn deze sandalen zowel comfortabel als praktisch voor alle buitenactiviteiten. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Crocs en zijn ontworpen voor junioren en bieden een perfecte pasvorm voor groeiende voeten.

Dankzij de Croslite schuimzool zijn Crocband Cruiser sandalen licht van gewicht en bieden ze optimale demping voor actieve voeten. Ze zijn ook voorzien van de Croslite-technologie, die zorgt voor goede grip en stabiliteit op alle ondergronden.

De sandalen hebben een verstelbaar hielriempje voor een perfecte pasvorm en gemakkelijk aan te trekken. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp voor een goede ondersteuning van de voet en een evenwichtige gewichtsverdeling voor optimaal comfort, de hele dag door.

Of het nu gaat om een dagje strand, een gezinswandeling of gewoon buitenspelen, Crocs Crocband Cruiser sandalen zijn een must-have keuze voor kinderen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor elk buitenavontuur.

Geef je kind comfort en stijl met Crocs Crocband Cruiser sandalen. Met hun vertrouwde merk en superieure kwaliteit zijn deze sandalen zeker een favoriet voor alle komende seizoenen. Dus ga je gang en geef je kind het beste schoeisel voor hun groeiende voeten.

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 209423-84I
Kleur ballerina/lavendel
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior