Meisjes-T-shirt Only Onlnori Life

Meisjes-T-shirt Only Onlnori Life

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Laat je stijl zien met het Only Onlnori Life meisjes-T-shirt, een uniek stuk van Only voor jonge meisjes met lef.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt Only Onlnori Life

Het Only Onlnori Life meisjes-T-shirt van Only is een must-have voor jonge meisjes die een vleugje stijl aan hun garderobe willen toevoegen. Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en een perfecte pasvorm voor meisjes in opleiding. Het moderne, trendy ontwerp met versterkt het vrouwelijke silhouet en voegt een vleugje originaliteit toe aan elke outfit.

Het T-shirt heeft een klassieke ronde hals en korte mouwen, waardoor het gemakkelijk te dragen is voor elke gelegenheid. Of het nu voor een casual dag op school is of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt is geschikt voor alle situaties. De "Onlnori Life" print voegt een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan het geheel en weerspiegelt de jonge en dynamischeesprit van het merk Only.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor meisjes, met een slanke, flatterende pasvorm die met hun figuur benadrukt. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voelt zacht en comfortabel aan op de huid, zodat het de hele dag comfortabel zit.

Dit T-shirt is niet alleen comfortabel en modieus, het is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder risico op vervagen of kromtrekken. Door zijn duurzaamheid is het een voordelige keuze voor meisjes die een kwaliteits-T-shirt willen dat lang meegaat.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw T-shirt om je garderobe aan te vullen of naar het perfecte cadeau voor een jong meisje, het Only Onlnori Life meisjes-T-shirt is een ideale keuze. Het unieke ontwerp, de kwaliteit en het comfort maken het een must-have voor alle meisjes die modieus willen zijn en zich willen onderscheiden van de massa. Bestel het jouwe nu en voeg een vleugje stijl toe aan je look!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15320310-4466147
Kleur alleen cayenne
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior