Slofjes voor babyjongens Robeez Surfing

Slofjes voor babyjongens Robeez Surfing

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

-29%
Geef je baby een vleugje avontuur en comfort met Robeez Surfing slofjes, perfect voor kleine jongens!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Surfing

Kleine jongens zullen dol zijn op deze schattige laarsjes Robeez Surfing! Gemaakt door het beroemde merk Robeez, deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor baby's. Met hun leuke en kleurrijke ontwerp zullen ze een vleugje stijl toevoegen aan de outfit van elk kind.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en met veel aandacht voor detail, bieden deze slofjes optimaal comfort voor de tere voetjes van je kleine jongen. De zachte antislipzolen helpen je baby zich veilig te bewegen, zowel binnen als buiten.

Het surfmotief op een marineblauwe achtergrond is schattig en trendy, perfect voor avonturiers in de dop. Bovendien staat het merk Robeez bekend om zijn producten die de groei van babyvoeten respecteren, waardoor het een betrouwbare keuze is voor ouders die zich zorgen maken over het welzijn van hun kind.

Deze slofjes zijn geschikt voor baby's van alle leeftijden, van de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, perfect voor ouders die haast hebben. Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan de garderobe van je kleine jongen met deze laarsjes Robeez Surfing.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 962020-10-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1