Babysandalen Kickers Kickjune

Babysandalen Kickers Kickjune

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

-20%
Kickers Kickjune babysandalen: de perfecte keuze voor de kleine voetjes van je kind. Ontdek nu hun schattige ontwerp!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babysandalen Kickers Kickjune

Ontdek de schattige babysandaaltjes Kickers Kickjune! Deze schoentjes zijn perfect voor de kleine voetjes van je kind, met hun schattige ontwerp en uitzonderlijke comfort. Gemaakt door het beroemde merk Kickers, zijn deze sandalen ontworpen voor baby's en bieden ze ondersteuning en bescherming die past bij de leeftijd.

De Kickers Kickjune sandalen hebben een zachte antislipzool, ideaal voor baby's eerste stapjes. Ze zijn ook licht en flexibel, zodat je kind vrij kan bewegen zonder beperkt te worden door zijn of haar schoenen. Bovendien zijn ze dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan te trekken en op hun plaats te houden, voor een optimale pasvorm.

Het ontwerp van deze sandalen is gewoonweg verrukkelijk! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, allemaal even schattig autres. Je baby kan een trendy en originele look hebben, terwijl hij comfortabele schoenen draagt. Kickers Kickjune zijn ook gemakkelijk schoon te maken, wat een groot pluspunt is voor kleintjes die graag op ontdekking gaan en in de modder spelen.

Deze sandalen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn duurzaam en slijtvast, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor ouders die de kwaliteit en het comfort van hun kinderen belangrijk vinden. Bovendien staat het merk Kickers bekend om zijn schoeisel van hoge kwaliteit, dus je kunt zeker zijn van een betrouwbaar product waarop je kunt vertrouwen.

Geef je baby het beste schoeisel voor de zomer met Kickers Kickjune babysandalen. Ze zijn comfortabel, duurzaam en schattig en perfect om je kind te vergezellen op al zijn zomerse avonturen. Aarzel niet en voeg deze sandalen vandaag nog toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960740-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1