Meisjes sandalen Kickers Premslim

Meisjes sandalen Kickers Premslim

Beginnend op: € 59,49

€ 43,38

-27%
Geef je kleine meid comfort en stijl met Kickers Premslim sandalen, ontworpen door het beroemde Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 43,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Premslim

Ontdek de Kickers Premslim meisjessandalen, de perfecte combinatie van stijl en comfort voor je engeltje! Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze sandalen ideaal voor modieuze meisjes van 8 tot 12 jaar.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel elegant als duurzaam. Het elegante, moderne ontwerp maakt ze een perfecte keuze voor speciale gelegenheden of om casual te dragen op warme zomerdagen. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

De Kickers Premslim sandalen zijn speciaal ontworpen voor meisjes, met een ergonomische binnenzool die optimale ondersteuning biedt voor groeiende voeten. De verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm voor de hele dag comfort. Je dochter zal ze de hele dag kunnen dragen zonder zich moe of ongemakkelijk te voelen.

Deze sandalen zijn ook heel veelzijdig en kunnen gedragen worden met jurken, rokken, shorts of broeken om een heleboel verschillende looks te creëren. Met hun tijdloze stijl kunnen ze seizoen na seizoen worden gedragen.

Als Frans merk is Kickers er trots op kwaliteitsproducten aan te bieden die stijl en comfort combineren. De Premslim sandalen voor meisjes zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, waardoor ze een verstandige investering zijn voor kwaliteitsbewuste ouders.

Mis de kans niet om je dochter sandalen te geven die haar niet in de steek zullen laten. Bestel vandaag nog Kickers Premslim sandalen en geef je kind de allerbeste stijl en comfort. Ze zal er dol op zijn en jij weet zeker dat ze de juiste schoenen draagt. Dus voeg deze sandalen vandaag nog toe aan de garderobe van je kind!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959981-30-33
Kleur iriserend wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior