Meisjes slippers Ipanema Anatomica Lolita

Meisjes slippers Ipanema Anatomica Lolita

Beginnend op: € 25,20

€ 18,11

-28%
De Ipanema Anatomica Lolita teenslippers, voor jonge meisjes, combineren stijl en comfort voor een topzomer in de zon!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,20

€ 18,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes slippers Ipanema Anatomica Lolita

Teenslippers die stijl en comfort combineren voor jonge meisjes, hier zijn de teenslippers voor meisjes Ipanema Anatomica Lolita. Dit paar teenslippers is een creatie van het beroemde merk Ipanema, bekend om zijn kwaliteitsschoenen met een trendy ontwerp.

Deze teenslippers zijn speciaal gemaakt voor jonge meisjes en hebben een anatomische zool die zich perfect aanpast aan de vorm van de voet voor optimaal comfort. Ze zijn ook lichtgewicht en flexibel, zodat ze bij elke stap lichter aanvoelen.

Het ontwerp van deze teenslippers is gewoonweg schattig. Met hun felle kleuren en leuke patronen voegen ze een vleugje plezier toe aan elke zomerse outfit. Bovendien voegt de hartvormige band een vleugje vrouwelijkheid en romantiek toe aan deze teenslippers.

Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling door de stad of een avondje uit met de familie, Ipanema Anatomica Lolita teenslippers voor meisjes zijn de perfecte keuze voor jonge meisjes. Ze zijn perfect voor groeiende voeten en geschikt voor alle zomeractiviteiten.

Als milieuvriendelijk merk gebruikt Ipanema gerecyclede materialen om de schoenen te maken, waardoor het een ethische keuze is voor milieubewuste consumenten.

Geef je dochter comfort en stijl met deze teenslippers Ipanema Anatomica Lolita. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Bestel nu en laat deze teenslippers haar de hele zomer lang comfort en stijl geven.

Extra informatie

Merk Ipanema
Fabrikant SKU 83141-AQ635
Kleur lichtroze/glitterroze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior