Bordspellen IELLO The Crew

Bordspellen IELLO The Crew
€ 15,11
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Bordspellen IELLO The Crew
In The Crew kruipen spelers in de huid van een ruimtebemanning die naar een mysterieuze planeet reist. Maar de reis belooft episch te worden, want er moeten 50 steeds gevaarlijkere missies worden voltooid voordat de bestemming wordt bereikt. Om een mission in The Crew te winnen, moet elke speler de taken voltooien die hem zijn toegewezen. Bij elke beurt spelen de spelers één kaart uit hun hand om een fold te vormen. De speler die de opdracht wil voltooien moet niet alleen de slag winnen, maar er ook voor zorgen dat de kaart die bij de opdracht hoort in de slag aanwezig is!
100% samenwerking!
The Crew is een 100% coöperatief spel waarin spelers elkaar autres moeten toestaan om de trucs te winnen die ze nodig hebben om het hele spel te winnen. Het is subtiel... en ongelooflijk meeslepend. Maar let op: als de taak die aan een speler is toegewezen per ongeluk wordt uitgevoerd door een andere speler, is het spel onmiddellijk verloren!
Elke speler moet de stilte van het vacuüm van de ruimte respecteren. Het zal soms mogelijk zijn om tijdens het spel te communiceren, maar alleen om zeer beperkte informatie te geven over je speelopties. Je zult elk stukje informatie van je teamgenoten moeten interpreteren om te voorkomen dat je de verkeerde kaart op het verkeerde moment speelt.
Een enorme levensduur
De vijftig missies nodigen je uit voor een enorm ruimte-epos met een toenemende moeilijkheidsgraad dat je urenlang op het puntje van je stoel houdt. De spellen zijn altijd spannend: intens en nerveus, ze worden gespeeld in sessies van 5 tot 20 minuten. Elke mislukking vraagt om een nieuwe poging en elk succes nodigt je uit om je volgende spel tours nog verder te optimaliseren.

Extra informatie

Merk IELLO
Fabrikant SKU 51721
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten