Bordspellen Loki Kraken Attack

Bordspellen Loki Kraken Attack

€ 30,24

€ 29,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Bordspellen Loki Kraken Attack
Pas op! De tentakels van de verschrikkelijke Kraken zijn zojuist uit de golven tevoorschijn gekomen! Ze maken zich klaar om je trotse schip aan te vallen! Verzamel je bemanning van kleine boekaniers en gebruik je krachten van pirates om deze vreselijke aanval af te slaan met zwaarden, musketten en kanonnen!
Met je bende van pirates verken je de zee op zoek naar avontuur... wanneer plotseling de tentakels van Bikolor, de verschrikkelijke kraken, uit de golven barsten en op je schip afstormen! Snel, alle hens aan dek: trek zwaarden, pistolen en kanonnen! Bundel je krachten en coördineer je acties om je schip te redden!
Kraken Attack! Een coöperatief spel!
Kraken Attack is een prachtig coöperatief spel waarin kinderen (en hun ouders!) hun acties moeten coördineren om het schip te verdedigen tegen een aanval van zowel bak- als stuurboord! Gebruik de instapzwaarden om de dichtstbijzijnde tentakels af te weren en de kanonnen voor de verder weg gelegen.
Als sommige klappen de reling raken, moet je die zo snel mogelijk repareren, anders loop je het risico te zinken. Maak verstandig gebruik van de speciale krachten van elk personage om het schip te beschermen.
Maar wees voorzichtig: beetje bij beetje zullen je weerstand en je grimassen de Kraken irriteren! Het zal niet lang duren voordat hij volledig tevoorschijn komt voor een angstaanjagend laatste duel!
Werk actief samen, stel prioriteiten en sla samen de aanval van de Kraken af in dit spel met verschillende moeilijkheidsgraden!

Extra informatie

Merk Loki
Fabrikant SKU 51687
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten