Bordspellen IELLO Little Town

Bordspellen IELLO Little Town

€ 25,20

€ 24,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Bordspellen IELLO Little Town
Ver voorbij de meest afgelegen bergen ligt een rijke, groene en onontdekte regio. Deze plek, boordevol rijkdom, is de perfecte plek om de stad van je dromen te bouwen. Je moet grondstoffen verzamelen om een gebouw op te richten: premier, dan nog een, en nog een... En zo kun je een schitterende stad creëren!
Little Town is een toegankelijk en slim strategie- en arbeidersplaatsingsspel, ontworpen om met familie en vrienden te spelen. Het is gemakkelijk om in de vingers te krijgen en dankzij de diepgang kan iedereen snel zijn eigen speelstijl ontwikkelen.
Het spel speelt zich af in een vallei die rijk is aan grondstoffen. Spelers plaatsen om beurten hun werkers op de meest strategische locaties om grondstoffen te verzamelen, nieuwe gebouwen te bouwen of de mogelijkheden van bestaande gebouwen te activeren.
Elke beslissing die je neemt heeft een onmiddellijke impact op de rest van het spel voor alle spelers. En hoewel de verleiding om te bouwen altijd groot is, moet elke speler voorzichtig zijn om grondstoffen te sparen om zijn arbeiders te voeden. Na vier ronden wordt de speler die de meeste overwinningspunten heeft verzameld (gebouwen, verzameld geld, behaalde doelen) gepromoveerd tot Grote Bouwer. Tel de spellen op! Dankzij het dubbelzijdige speelbord en de selectie gebouwen die voor elk spel beschikbaar zijn, kun je steeds opnieuw spelen.

Extra informatie

Merk IELLO
Fabrikant SKU 51610
Kleur blauw/groen
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten