Rijspeelgoed - stal met 3 boxen en opslag Kidsglobe

Rijspeelgoed - stal met 3 boxen en opslag Kidsglobe
€ 37,80
Laat je kind ervaren hoe het is om te rijden met het stalspeelgoed Kidsglobe: inclusief 3 boxen en opbergruimte voor urenlang speelplezier!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rijspeelgoed - stal met 3 boxen en opslag Kidsglobe

Het speelgoed paardrijden - Stal met 3 boxen en opbergruimte Kidsglobe is een perfecte keuze voor jonge speel- en speelgoedliefhebbers die van paardrijden houden. Dit speelgoed is gemaakt door het gerenommeerde merk Kidsglobe en is ontworpen om je kind uren speelplezier en verbeelding te geven.

De stal heeft drie ruime stallen voor de pluchen of miniatuurpaarden van je kind. Elke stal is versierd met realistische details zoals schuifdeuren, voederbakken en waterbakken. Zo kan je kind zijn paarden verzorgen en zich allerlei ruiteravonturen voorstellen.

Maar dat is niet alles: deze stal heeft ook een praktische opbergruimte voor de accessoires en het speelgoed van je kind. Met planken en haken helpt deze opbergruimte je kind om de stal georganiseerd te houden en nooit meer spullen kwijt te raken.

Dit speelgoed is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is sterk en duurzaam. Het is ook gemakkelijk in elkaar te zetten, waardoor het een uitstekende keuze is voor ouders die zich zorgen maken over de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed van hun kinderen.

Of je kind nu een fervent ruiter is of gewoon een dierenliefhebber, dit speelgoed voor paardrijden - Stal met 3 boxen en opbergruimte Kidsglobe is zeker een welkome aanvulling op hun speelgoedcollectie. Geef je kind een wereld vol ruiteravonturen met dit speelgoed van topkwaliteit.

Extra informatie

Merk Kidsglobe
Fabrikant SKU 382790
Kleur wit/rood/groen
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1