Body voor babymeisjes Hummel Ulla

Body voor babymeisjes Hummel Ulla

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

-9%
Ontdek het comfort en de stijl van het merk Hummel met onze Body baby girl Ulla, perfect voor kleine meisjes!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Body voor babymeisjes Hummel Ulla

Ontdek comfort en stijl met de body baby girl Hummel Ulla. Deze body is de perfecte keuze voor kleine meisjes die al op jonge leeftijd modieus willen zijn. Met zijn schattige ontwerp en hoogwaardige materialen is deze body zowel comfortabel als trendy.

Het merk Hummel staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en deze body is daarop geen uitzondering. Gemaakt met zorg en aandacht voor detail, is deze body gemaakt om lang mee te gaan en de dagelijkse slijtage van een actieve baby te weerstaan.

Deze body is speciaal ontworpen voor babymeisjes, met zijn zachte kleuren en vrouwelijke snit. Het geborduurde Hummel logo op de voorkant voegt een vleugje stijl toe en laat zien dat je baby in de mode is.

Met zijn V-hals en drukknopen in het kruis is deze body gemakkelijk aan en uit te trekken. Het is ook praktisch om snel en gemakkelijk luiers te verschonen. Gemaakt van zacht, ademend katoen, houdt deze body je baby de hele dag koel en comfortabel.

Of je baby nu speelt of slaapt, deze body Hummel Ulla is de perfecte keuze voor een comfortabele en stijlvolle outfit. Het is geschikt voor baby's van alle leeftijden, waardoor het een ideaal cadeau is voor die speciale kleine meid in je leven.

Dus ga je gang en geef je baby het beste met de body baby girl Hummel Ulla. Een perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl, deze body is een must-have voor alle kleine fashionista's in de dop. Bestel nu en laat je baby schitteren in deze body Hummel.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224564-6367
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby