Body met lange mouwen voor babymeisjes Hummel Marie

Body met lange mouwen voor babymeisjes Hummel Marie

Beginnend op: € 23,14

€ 13,85

-40%
Geef je babymeisje comfort en stijl met de Hummel Marie collectie, met lange mouwen voor een trendy look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 13,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Body met lange mouwen voor babymeisjes Hummel Marie

De body met lange mouwen voor babymeisjes Hummel Marie is een must-have voor alle kleine meisjes. Gemaakt door het beroemde merk Hummel, is deze body comfortabel, praktisch en stijlvol. Speciaal ontworpen voor babymeisjes, de perfecte combinatie van stijl en comfort voor beginnende fashionista's.

De body is onmisbaar in de garderobe van je baby en met de Hummel Marie maak je zeker de juiste keuze. De lange mouwen bieden extra bedekking voor koelere dagen, terwijl de zachte, ademende stof zorgt voor optimaal comfort voor de tere babyhuid. Bovendien is body gemaakt van biologisch katoen, een milieuvriendelijke optie voor je baby.

Met zijn vrouwelijke, moderne ontwerp is de body Hummel Marie perfect voor kleine meisjes. Delicate details zoals de ronde hals en drukknopen aan de voorkant geven dit basiskledingstuk een geraffineerd tintje. Bovendien voegt het geborduurde Hummel logo op de borst een vleugje sportieve stijl toe aan het ensemble.

Deze body is ook ideaal voor actieve baby's dankzij de comfortabele pasvorm en stretchstof. Je baby kan zich vrij bewegen, of hij nu speelt of een dutje doet. Bovendien is hij gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de drukknopen aan de voorkant, waardoor ook luiers verschonen een fluitje van een cent is.

De body lange mouwen voor babymeisjes Hummel Marie is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu voor een casual dag thuis is of een familie-uitje, deze body past perfect in elke situatie. Bovendien kun je het combineren metautres Hummel om schattige, trendy outfits voor je kleine meid te creëren.

Als bekend merk in de modewereld staat Hummel bekend om zijn kwaliteitskleding en duurzame ontwerp. Je kunt er dus zeker van zijn dat body Hummel Marie lang meegaat, zelfs na meerdere wasbeurten. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Kortom, de body baby meisjeskleding met lange mouwen Hummel Marie is een must-have voor alle kleine meisjes. Comfortabel, stijlvol en praktisch, het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van actieve baby's en biedt tegelijkertijd een unieke stijl. Verwen je kleine meid met deze body Hummel, ze zal er dol op zijn!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 219595-4337
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Karakteristiek Lange mouwen