Kinderklompen Crocs Spider-Man All-Terrain

Kinderklompen Crocs Spider-Man All-Terrain

Beginnend op: € 70,57

€ 56,46

-20%
Kinderklompen Crocs Spider-Man All-Terrain: de leuke, kleurrijke must-have voor kleine Spiderman-fans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 56,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderklompen Crocs Spider-Man All-Terrain

Crocs Spider-Man All-Terrain kinderklompen zijn de perfecte keuze voor kleine fans van Spiderman! Met hun kleurrijke en leuke ontwerp zijn deze klompen perfect om een vleugje fantasie toe te voegen aan elke outfit. Ontworpen door het beroemde merk Crocs, zijn deze klompen zowel comfortabel als slijtvast, waardoor ze een ideale optie zijn voor actieve kinderen.

Gemaakt van lichtgewicht en duurzaam Croslite foam, bieden deze klompen optimale demping en ondersteuning voor groeiende voeten. Bovendien biedt de rubberen buitenzool uitstekende grip en bescherming tegen ruw terrein. Kinderen kunnen dus veilig rennen en spelen, binnen of buiten.

Het Spider-Man ontwerp voegt een vleugje avontuur toe aan elke stap van je kind. De karakteristieke details, zoals de ogen en het spinnenweb op de bovenkant van de schoen, maken deze schoenen nog leuker om te dragen. Bovendien zorgt het verstelbare hielriempje voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning.

Deze klompjes zijn ook erg praktisch voor ouders. Ze zijn niet alleen makkelijk aan en uit te trekken, ze zijn ook makkelijk schoon te maken en kunnen indien nodig zelfs in de wasmachine. Bovendien zijn ze licht van gewicht en makkelijk mee te nemen, waardoor ze perfect zijn voor gezinsvakanties of uitstapjes naar het park.

Crocs Spider-Man All-Terrain kinderklompen zijn een must-have keuze voor jonge superheldenfans en voor ouders die de kwaliteit en het comfort van hun kinderen belangrijk vinden. Geef je kind de kans om zich een echte Spider-Man te voelen met deze leuke en praktische klompen.

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 208786-410
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior