Baby watersandalen Playshoes

Baby watersandalen Playshoes

Beginnend op: € 18,14

€ 13,74

-24%
Geef je baby de ultieme waterervaring met Playshoes sandalen, ontworpen voor comfort en veiligheid in het water.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 13,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby watersandalen Playshoes

Playshoes babysandalen zijn de perfecte keuze voor beginnende avonturiers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, zijn deze sandalen speciaal aangepast voor baby's om ze veilig en comfortabel te houden terwijl ze de waterwereld verkennen.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale bescherming voor de tere voetjes van je baby. De rubberen antislipzolen zorgen voor perfecte grip op natte oppervlakken, terwijl de verstelbare bandjes een perfecte pasvorm garanderen voor absoluut comfort.

Op het strand, in het zwembad of zelfs in de tuin, deze sandalen zijn ideaal om de voetjes van je baby te beschermen terwijl hij volop van het water kan genieten. Door het lichtgewicht, ademende ontwerp kan water gemakkelijk weglopen, waardoor schuren en ongemak worden voorkomen.

Bovendien zijn Playshoes babysandaaltjes verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen, perfect om de outfits van je baby op te vrolijken. Met hun duurzame kwaliteit zullen deze sandalen een trouwe metgezel zijn voor de waterspelletjes en zomeravonturen van je kind.

Geef je baby comfort, veiligheid en stijl met Playshoes babysandalen. Deze sandalen zijn perfect voor kleine ontdekkingsreizigers en zijn een must-have voor alle wateractiviteiten. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174711-003
Kleur jeansblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1