Kindertrui met ronde hals Jack & Jones Cory

Kindertrui met ronde hals Jack & Jones Cory

Beginnend op: € 30,24

€ 18,74

-38%
Geef je kind een trendy look met het Jack & Jones Cory sweatshirt met ronde hals voor junior. Comfortabel en stijlvol, het zal zeker opvallen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 18,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrui met ronde hals Jack & Jones Cory

Het Jack & Jones Cory kinder sweatshirt met ronde hals is de perfecte keuze voor modebewuste jonge jongens. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Jack & Jones en combineert comfort en stijl voor een trendy, casual look.

De pasvorm op junior is perfect voor kinderen van alle leeftijden en biedt optimale bewegingsvrijheid. De zachte, ademende stof voelt zacht aan tegen de huid, ideaal voor schooldagen of buitenactiviteiten.

Het iconische Jack & Jones logo is op de borst gedrukt, wat een vleugje stijl toevoegt aan dit sweatshirt. Het sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een broek of jeans voor een unieke look.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is duurzaam en slijtvast, zodat het bestand is tegen kinderspelletjes en -avonturen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Of het nu voor een casual look op school is of voor ontspanning thuis, het Jack & Jones Cory crew-neck sweatshirt voor kinderen is een must-have voor de garderobe van je kind. Geef ze het allerbeste in mode met dit essentiële item van Jack & Jones.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249939-4465579
Kleur donkergroen los
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior