T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Forest

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Forest

Beginnend op: € 10,07

€ 8,26

-18%
Geef je kind comfort en stijl met het T-shirt met ronde hals Jack & Jones Forest, een trendy stuk van het must-have merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 10,07

€ 8,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Forest

Het Jack & Jones Forest crew-neck T-shirt voor kinderen is een must-have voor jonge jongens op het scherpst van de snede. Dit T-shirt van het beroemde merk Jack & Jones is zowel trendy als comfortabel, ideaal voor de dagelijkse activiteiten van kinderen.

De bosmotieven op het T-shirt geven de outfit van je kind een vleugje natuur en avontuur. Ze zijn ook perfect voor kleine outdoor- en natuurliefhebbers.

De klassieke ronde hals biedt een eenvoudige, tijdloze stijl die gedragen kan worden met elke broek of korte broek. Dit T-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zacht en comfortabel om te dragen, zodat het de hele dag door optimaal comfort biedt.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en past perfect bij de lichaamsvormen van kinderen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Of het nu voor een dagje naar school, een sportactiviteit of een familie-uitje is, het Jack & Jones Forest Kids Crew Neck T-shirt is een stijlvolle en comfortabele keuze voor jonge jongens. Geef je kind een trendy en casual look met dit T-shirt van het beroemde merk Jack & Jones.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249723-4389139
Kleur wit aw1 solid body
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior