Kindersandalen Toms Diana

Kindersandalen Toms Diana

Beginnend op: € 65,54

€ 42,61

-35%
Geef je kind comfort en stijl met Toms Diana sandalen. Perfect voor junioren, ze voegen een vleugje schattigheid toe aan elke outfit.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 65,54

€ 42,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindersandalen Toms Diana

De mooiste espadrilles voor je kind. Ons schattige model Diana heeft ultra-comfortabele details zoals een enkelbandje en een lichte, ingekeepte rubberen tussenzool. Deze sleehakken voor kinderen zijn perfect voor elke outfit. We hebben zelfs een bijpassend model voor mama!

  • Bovenwerk van canvas.
  • EVA buitenzool met zaagtanden voor extra grip.
  • OrthoLite® Eco X40-Hybrid™ binnenzool met demping voor comfort, gemaakt van 32% eco-inhoud, inclusief 15% hybride materialen, 12% bio-olie en 5% gerecycled rubber.
  • Lichtgewicht, met touw omwikkelde buitenzool.
  • Hakhoogte ongeveer 3,18 cm.
  • TOMS is er trots op lid te zijn van de Fair Labor Association en samen te werken met leveranciers die ethisch verantwoord werken, zich inzetten voor werknemers, veilige werkomstandigheden garanderen, mensenrechten respecteren en sociale verantwoordelijkheid tonen.
  • Door TOMS te kopen, help je de toegang tot geestelijke gezondheidszorg te financieren voor miljoenen mensen die het nodig hebben. Draag TOMS. Draag goed.

Afbeelding : Zwart, 000000000010020642

TOMS schoenen hebben de geadverteerde maat en zijn alleen verkrijgbaar in medium wijdtematen. We adviseren je om je gebruikelijke maat te bestellen. Als je tussen twee maten in zit, raden we je aan de kleinere maat te bestellen, omdat de TOMS schoenen iets uitzetten als je ze draagt.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020642-001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior