Kindertrainers Toms Fenix Mid

Kindertrainers Toms Fenix Mid

Beginnend op: € 60,50

€ 39,56

-35%
Geef je kind comfort en stijl met Toms Fenix Mid gympen. Perfect voor junioren, een must-have voor een trendy look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,50

€ 39,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Toms Fenix Mid

Toms Fenix Mid kinderschoenen zijn perfect voor jonge jongens en meisjes die op zoek zijn naar een originele, comfortabele stijl. Ontworpen door het beroemde merk Toms, zijn deze sportschoenen een perfecte mix van kwaliteit en trendy design.

Het middenhoge silhouet biedt optimale ondersteuning voor de enkels, ideaal voor opgroeiende kinderen. Het ademende canvas bovenwerk zorgt ervoor dat de voet goed wordt geventileerd, terwijl de rubberen zool perfecte grip biedt op alle ondergronden.

Qua stijl heeft Toms Fenix Mid genoeg te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, passen bij elke outfit en geven elke garderobe een frisse touch. Het strakke, moderne ontwerp zal zeker in de smaak vallen bij jongeren.

Maar deze sportschoenen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook toegewijd. Voor elk verkocht paar schenkt Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Met Toms Fenix Mid maak je een gebaar van solidariteit en geef je je kind kwaliteitsschoenen.

Of het nu voor een dag op school is, een wandeling met het gezin of een uitje met vrienden, Toms Fenix Mid kinderschoenen zijn de perfecte keuze om comfort, stijl en solidariteit te combineren. Wacht dus niet langer en geef je kind het beste met Toms Fenix Mid!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10019852-200
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior