Babytrainers Toms Fenix Mid

Babytrainers Toms Fenix Mid

Beginnend op: € 55,46

€ 36,49

-34%
Schattige baby gympen Toms Fenix Mid voor een trendy en comfortabele stijl, getekend door het ethische merk Toms.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,46

€ 36,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Toms Fenix Mid

Toms Fenix Mid babyschoenen zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Met hun moderne design en ongeëvenaarde comfort zijn deze gympen een must-have voor je baby.

Deze sportschoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Toms en bieden optimale ondersteuning voor de groeiende voeten van je baby. Dankzij de ergonomische vorm en zachte rubberen zool bieden deze schoenen optimaal loopcomfort voor kleine groeiende voetjes.

Toms Fenix Mid zijn niet alleen comfortabel, maar ook ongelooflijk stijlvol. Deze gympen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en geven elke babyoutfit een vleugje stijl. Of je nu kiest voor een casual of geklede look, deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Deze gympen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze hebben ook een inspirerend verhaal. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, doneert Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Dus door Toms Fenix Mid te kopen, geef je niet alleen je baby een traktatie, maar draag je ook bij aan een belangrijk doel.

Kortom, Toms Fenix Mid babyschoenen zijn een verstandige keuze voor ouders die comfort, stijl en sociale impact belangrijk vinden. Geef je baby het beste door te kiezen voor deze schoenen van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10019592-200
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby