Beeldje Plastoy Idefix Xxl

Beeldje Plastoy Idefix Xxl

€ 50,41

€ 39,25

-22%
Het grootste assortiment Idefix-figuren van Plastoy, perfect voor fans van games en speelgoed. Adopteer nu je Idefix XXL!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Beeldje Plastoy Idefix Xxl

Op zoek naar een origineel cadeau voor een Asterix en Obelix fan? Zoek dan niet verder! Het beeldje Plastoy Idefix Xxl is het perfecte cadeau voor fans van spellen en speelgoed. Gemaakt door het beroemde merk Plastoy, is dit beeldje trouw aan het karakter van Idefix, de beroemde kleine witte hond uit het stripverhaal.

Dit XXL-beeldje is een echt decoratief element dat een vleugje humor in huis brengt. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zowel stevig als licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te hanteren is.

Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon op zoek naar een origineel decoratief object, het Plastoy Idefix Xxl beeldje zal je overtuigen met zijn nauwgezette details en opvallende gelijkenis met het stripfiguur. Het is ook een ideaal cadeau voor kinderen, die zich kunnen vermaken met het naspelen van de avonturen van Asterix en Obelix met hun trouwe viervoeter.

Dit beeldje is een kwaliteitsproduct, met oog voor detail gemaakt door Plastoy, een merk dat bekend staat om zijn expertise in speelgoed en spellen. Het zal jong en oud bekoren en een vleugje originaliteit toevoegen aan je verzameling.

Dus wacht niet langer, geef jezelf of een geliefde het beeldje Plastoy Idefix Xxl en dompel jezelf onder in de grappige en vertederende wereld van Asterix en Obelix. Let op, dit beeldje wordt waarschijnlijk de ster van je verzameling!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 040098
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Alimentation N/A