Autospellen - tga met manitou mlt 633 Bruder

Autospellen - tga met manitou mlt 633 Bruder
€ 95,28
Beleef spannende avonturen met TGA en Manitou MLT 633 Bruder, het ultieme autospelletje voor speelgoedfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autospellen - tga met manitou mlt 633 Bruder

Ontdek het plezier van autorijden met onze Autospellen - TGA met Manitou MLT 633 Bruder! Dit product van Bruder is een must-have voor alle fans van spellen en speelgoed. Met zijn realistische ontwerp en indrukwekkende functies is dit autospelletje perfect voor kinderen die graag zelf op de bestuurdersstoel zitten.

Het voertuig TGA is uitgerust met een afneembare aanhanger en een Manitou MLT 633, waardoor kinderen gemakkelijk goederen kunnen laden en lossen. Dankzij zijn grootte en stevigheid kan hij verschillende soorten lading vervoeren en allerlei denkbeeldige avonturen doorstaan.

Het merk Bruder staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en deze autoset is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van sterke, duurzame materialen en is ontworpen om dagelijkse slijtage te weerstaan en eindeloze uren speelplezier te bieden. De realistische details van dit speelgoed, zoals de functionele koplampen en de deuren die open kunnen, maken de rijervaring nog leuker en meeslepender.

De Autospellen - TGA met Manitou MLT 633 Bruder stimuleert niet alleen de verbeelding en creativiteit van je kind, maar stimuleert ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden en coördinatie. Door met dit voertuig te spelen, leert je kind de verschillende functies te manipuleren en zijn bewegingen te coördineren om verschillende taken uit te voeren.

Als verjaardagscadeau of gewoon om je kind nieuw speelgoed te geven, zijn de Autospellen - TGA met Manitou MLT 633 Bruder een ideale keuze. Geef je kind de kans om plezier te hebben terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen met dit uitzonderlijke speelgoed. Wacht niet langer en voeg het nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 027742
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1