Auto spelletjes - aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30

Auto spelletjes - aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30
€ 60,49
Ontdek de Autospelletjes Bruder Grimme SE 75-30, een educatief en leuk stuk speelgoed voor je kind in de categorie spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30

Ben je op zoek naar leuk en leerzaam speelgoed voor je kind? Zoek niet verder, want we hebben precies wat je zoekt: de Car Games Aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30!

Dit speelgoed van Bruder is perfect voor kleine fans van autospelletjes en allerlei voertuigen. Met deze set kan je kind leuk boertje spelen met de aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30. Ze kunnen ook verschillende soorten voertuigen leren herkennen en begrijpen hoe ze werken.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slijtvast voor intensief gebruik. Realistische details zoals rubberen wielen, functionele messen en veel bewegende onderdelen maken dit speelgoed nog leuker om mee te spelen en stimuleren de fantasie van je kind.

Dit speelgoed is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Je kind kan zijn coördinatie, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen ontwikkelen terwijl hij met de aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30 speelt. Ze kunnen ook leren om in teamverband te werken door samen te spelen met andere kinderen opautres.

Of je kind nu een fan is van autospelletjes of landbouwspeelgoed, dit Bruder speelgoed zal een perfecte aanvulling zijn op hun collectie. Geef ze nu de Autospellen - Aardappelrooier Bruder Grimme SE 75-30 en kijk hoe ze uren plezier hebben!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 021306
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1