Sporttas Herschel sutton mid-volume

Sporttas Herschel sutton mid-volume
Beginnend op: € 75,63

Niet op voorraad

Beschrijving

Sporttas Herschel sutton mid-volume

De Herschel Sutton 47,5 cm - Mid Volume cabin reistas heeft een sober maar casual design. Hij heeft een op de voorkant genaaid label met de beeltenis van het merk en sliders van generfd leer. Discrete maar resoluut originele details die deze tas een trendy toets geven. Gemaakt van polyester, is hij ultra licht en vooral bestand tegen elke test.

De reistas Herschel Sutton Mid Volume voldoet aan de strenge normen voor handbagage van de meeste luchtvaartmaatschappijen, inclusief low-cost maatschappijen. Hij is uitgerust met een afneembare, verstelbare schouderriem om hem gemakkelijk over de schouder te dragen, en twee banden in nylon die een comfortabele grip bieden. Hij sluit zeer gemakkelijk met een kwaliteitsrits.

De reistas Herschel Sutton 47,5 cm heeft een grote capaciteit. Er kan tot 28 liter kleding in. Het compartiment is volledig gevoerd en heeft metalen oogjes voor ventilatie en gemakkelijke afvoer op cas où.
Met zijn handige ronde formaat en lichte gewicht kan deze tas worden gebruikt als reistas voor korte verblijven of als sporttas voor dagelijks gebruik.

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10251-0
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Voyage