Rugzak Herschel Little America

Rugzak Herschel Little America

Beginnend op: € 121,00

€ 96,37

-20%

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Herschel Little America

De Herschel Little America rugzak is de meest bekende tas van het merk Herschel. Het heeft een retro-chique stijl en een trendy vintage ontwerp. Gemaakt van polyester, combineert het sterkte, duurzaamheid en comfort om zowel studenten als werknemers aan te spreken. Bovendien is het afgewerkt met een combinatie van trendy kleuren, kunstleren riempjes, metalen pinnetjes, merklabel detail op de voorkant, originele binnenvoering, metalen clips... Deze eigentijds geïnspireerde rugzak is zeer populair en zal bij velen in de smaak vallen!

Binnenin heeft deze rugzak Little America een rood-wit gestreepte voering en een gewatteerde vilten ruimte, die delicaat aanvoelt en perfect is voor het opbergen van een 15,4" laptop. Het grote opbergvak is ook voorzien van twee multimediavakken met kabelgeleiding, wat praktisch is om uw MP3-speler uit het zicht te houden en discreet naar uw muziek te luisteren. Hij sluit met een praktisch trekkoord met capuchon.

Deze rugzak van Herschel Little America heeft aan de buitenkant een sluitsysteem met vier magnetische kunstlederen riemen. De eerste twee geven toegang tot het hoofdvak, de andere twee tot het voorvak met rits. De riempjes, die verstelbaar zijn, zijn vooral decoratieve elementen die de tas een trendy en dynamische look geven.

Deze tas Herschel Little America is gemakkelijk met de hand te dragen, dankzij het handvat, of op de rug dankzij de verstelbare en gewatteerde schouderriempjes. De drie mesh verstevigingen op de rug zorgen voor extra comfort voor de consument. Het vertegenwoordigt in zichzelf het universum en de traditionele waarden van het Canadese merk. Merk op dat het ook beschikbaar is als rugzak Herschel Mid Volume (30%)

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10014
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten