Rugzak Herschel heritage

Rugzak Herschel heritage
Beginnend op: € 75,63

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Herschel heritage

De rugzak Herschel Heritage is een van de emblematische tassen van het merk Herschel met zijn imitatieleren juk en het kleine logo dat op de voorkant is genaaid.
Met een ontwerp dat zowel casual als vintage is, werd het geïnspireerd door de Amerikaanse stadswereld en bergmodellen om moderniteit en kwaliteit te bieden aan de consument. Deze rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik.

Met zijn 100% polyester ontwerp en imitatieleren bodem geeftdeze Herschel Heritage rugzak zowel studenten als werknemers een resoluut moderne uitstraling en vooral een optimale weerstand waardoor u hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij sluit met een kwaliteitsrits.

Aan de binnenkant biedtdeze Herschel Heritage rugzak een zeer ruim opbergvak met een elastisch vak, praktisch voor een 15,4" laptop. Het interieur, volledig gevoerd en bedrukt met rode en witte verticale lijnen, is bijzonder origineel. Het is ook uitgerust met een mediapocket met kabelmanagement. Met dit systeem kunt u uw MP3-speler in de tas opbergen, zodat u in alle veiligheid naar uw muziek kunt luisteren.

Aan de buitenkant heeftdeHerschel Heritage-rugzak een klein voorvak met rits, perfect voor het opbergen van uw sleutels, reis- en identiteitspapieren. Het is uitgerust met twee gevoerde, verstelbare en gevoerde schouderbanden en een versterkte rug voor een comfortabel draagcomfort op de rug. Een imitatieleren draaggreep biedt een brede, efficiënte en aangename grip.

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10007
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior